activiteiten Heemskerk in de spotlight!

De Winter Pubquiz Heemskerk!

Tijdens deze quiz speelt u diverse rondes met vragen, opdrachten, muziek en geluidsfragmenten, waarbij de winter centraal staat en u antwoord geeft via echte stemkastjes op het grote scherm! 

Moordspel Heemskerk Moord Bij De Maffia!

Don Corleone wordt tijdens zijn eigen verjaardagsfeest dood terug gevonden op het toilet van zijn eigen ‘casa’. Eén van de aanwezigen moet de moordenaar zijn. Maar wie heeft deze gruwelijke moord gepleegd? 

CSI-Pad Moordspel Heemskerk!

Doorzie jij de roddels, leugens en intriges van de verdachten? Heb jij het zesde zintuig in het ontdekken of iemand liegt of bedriegt? Dan ben jij samen met jouw team in staat deze moord tijdens dit IPad teamuitje Heemskerk op te lossen!

IPad Challenge Heemskerk!

Uniek en vernieuwend in de uitjes-wereld! Dat is deze IPad Challenge Heemskerk! Gewapend met een echte IPad speelt u dit interactieve spel tegen uw collega’s. Weet uw team de opdrachten door het centrum van Schagen op de IPad uit te voeren? Of zorgen de andere teams ervoor dat u geen kant meer op kunt door de inzet van hun digitale bommen, virussen of andere online gadgets!


categorieën uitjes Heemskerk!

Sportieve activiteiten heemskerk

(0)

Spelprogramma's heemskerk

(0)

Quizzen in heemskerk

(0)

Teambuilding heemskerk

(0)

Workshops heemskerk

(0)

Vrijgezellenuitjes heemskerk

(0)

Interactieve Uitjes heemskerk

(0)

Rondleidingen heemskerk

(0)

Individuele uitjes heemskerk

(0)

Vrijgezellenuitje Heemskerk

Een uniek vrijgezellenuitje Heemskerk beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Heemskerk voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Heemskerk telt een kleine 40.000 inwoners en is van oudsher verbonden met de kust. Hier gaan rust en ruimte hand in hand met de vele activiteiten die mogelijk zijn door de natuur, maar ook door het drukke dorpshart. Want naast de rust en ruimte biedt Heemskerk ook een gezellig centrum vol van restaurants, cafés, markten en evenementen. Daarnaast heeft Heemskerk zelfs een eigen kasteel te weten Slot Assumburg waar vergaderingen, trouwerijen en andere events mogelijk zijn. Dus ook voor een dagje uit met uw bedrijf, familie of vriendengroep, is er in in Heemskerk volop wat te beleven en te zien!

Geniet van een uniek en origineel vrijgezellenuitje Heemskerk met uw gezelschap!

Een origineel vrijgezellenuitje Heemskerk beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke vrijgezellenuitjes in Heemskerk graag! Deze prachtige stad biedt vele mogelijkheden op het gebied van dagprogramma’s, avondarrangementen of andere activiteiten voor een vrijgezellendag. Wij laten u daarom tijdens uw vrijgezellenuitje Heemskerk graag kennis maken met deze stad. Van activiteiten door het centrum van Heemskerk tot aan unieke dinerspellen als de Mannen tegen de Vrouwen bij een horecalocatie. Wij maken uw vrijgezellenuitje Heemskerk op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over uw vrijgezellenuitje Heemskerk kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten Heemskerk!

1001 Nacht Themafeest Heemskerk!

Treed binnen in de wonderlijke wereld van 1001 nacht! Neem plaats op het thee terras, dans op het Djemaa el-Fna plein, geniet van verschillende smaken uit de waterpijp, voorspel uw toekomst bij de waarzegster of maak kennis met een echte Tijger python!

Travel around the World Heemskerk!

Vandaag bent u de globetrotter en vliegt u van continent naar continent. Waag een gokje bij het casino in Vegas, duik de drukke straatjes in van Marrakech of dans tot diep in de nacht onder de palmbomen!

Het Foute Campingfeest Heemskerk!

Ga terug naar de oer-Hollandse gezelligheid van de camping tijdens dit campingfeest. Beleef samen een gezellig fout feest Heemskerk in de campingkantine!

Apres Ski Party Heemskerk!

Welkom in deze Tiroler skihut die speciaal voor u vanavond geopend is! Verschillende winterse activiteiten staan op u te wachten met bovenop de bar onze zingende skilerares ‘Die Trudi’!