0229-757080

Swingo Kerst- & Winter Editie Heemskerk!

(0)

vanaf

28,50

p.p. excl. BTW

Swingo Kerst- & Winter Editie Heemskerk!
 • Kerst- & Winteruitjes Heemskerk

Omschrijving

Bingo maar dan toch iets anders; dat is de Swingo! Een avond vol gezellige muziek! Maar niet zomaar, want de nummers worden akoestisch gespeeld door uw eigen muzikant op locatie. Live entertainment dus! Weten u en uw gezelschap zoveel mogelijk hits te raden? Wie herkent de meeste artiesten en titel songs? Beleef de Muziekbingo Heemskerk!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden door onze Swingo begeleider ontvangen bij een gezellige locatie in het centrum van Heemskerk. Neem lekker plaats en geniet van een avond vol leuke muzikale plaatjes!

Muziekbingo Heemskerk!

Nadat iedereen een drankje heeft ontvangen is het tijd om van start te gaan. Iedereen ontvangt een bingo kaart met daarop verschillende afbeeldingen. Op deze afbeeldingen zijn bands, artiesten of titels van liedjes in allerlei uiteenlopende thema’s te zien. Van reclametunes tot Nederpop, van 50’s tot 10’s, van filmmuziek tot Hollandse meezingers. Als jij het fragment dat live gespeeld wordt herkent en hij staat op de bingokaart, dan kan je deze afstrepen. Tijdens de verschillende rondes komen er verschillende muziekgenres voorbij. Weet u er zoveel mogelijk te raden? Heb jij een bingo te pakken? Dan verdien je een punt! Een foute bingo? Natuurlijk volgt er dan een muzikale opdracht!

Tussen de rondes door zijn er ook punten te verdienen met open quiz vragen. Een complete muzikale Quiz dus! Je hoeft zeker geen echte muziekkenner te zijn om in de prijzen te vallen. Wilt u graag een bepaald thema aan de Swingo toevoegen, dat is mogelijk! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Holland Swingo met allemaal Nederlandse hits of juist allemaal song over een bepaald thema. Deze muzikale quiz is los te spelen, maar ook uit te breiden met een lunch of diner inclusief voor-, hoofd- en nagerecht (of bij grotere groepen een buffet). Ook tijdens een vrijgezellenfeest of complete feestavond met het bedrijf is deze Swingo leuk om te spelen. Voor meer informatie over de muziekbingo Heemskerk neemt u vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   20 personen

   Tijdsduur

   2.00 uur

   Prijs

   € 37,50 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 30 personen)

   € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)

   € 30,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 28,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Ontvangst met een drankje (bier, wijn, fris)
   Professionele muzikant (Swingo begeleider)
   Live optreden van de muzikant inclusief benodigde materialen!