0229-757080

Piemels Versieren & Grote Piemel Quiz!

(0)

vanaf

34,50

p.p. excl. BTW

Piemels Versieren & Grote Piemel Quiz!
 • Vrijgezellenuitjes Heemskerk

Omschrijving

Opzoek naar een creatieve, erotische en vooral humoristisch vrijgezellenfeest met vriendinnen? Dan is deze workshop Piemels versieren jullie activiteit! Bij binnenkomst staan de gipsen fallussen klaar op tafel. Na een uur creatief schilderen en knutselen zetten we de gipsen creaties aan de kant en start ‘de Grote Piemel Quiz!’ Want wie van de dames (of heren) heeft hier eigenlijk de meeste kennis van? 

Ontvangst

Op een gezellige locatie in het centrum van Heemskerk worden jullie ontvangen door onze begeleider. Onder hard gelach neemt iedereen plaats aan tafel vol gipsen piemels waarbij we starten met een glaasje bubbels (voor de schrik…)!

Vrijgezellenfeest Piemels Versieren Heemskerk!

Schildert u hem groen, krijt hij glittertjes of blijven de getekende oogjes op de kop u stiekem aan kijken? Een uur lang kunt u uw eigen creatieve invulling kwijt op de gipsen piemel die voor u op tafel staat. Met verf, lijm, glitters en anders versiersels komen de meest bijzondere creaties tevoorschijn. Het is een uur lang samen lachen, gieren en brullen om voornamelijk elkaar. Zodra de zestig minuten om zijn neemt onze begeleider alle creaties onder de loep. Wie is de creatiefste deelnemer geweest en heeft de gipsen piemel het beste versiert!

Maar dat is niet alles! Want terwijl de versierde fallussen staan te drogen op de verwarming spelen we met de hele groep ‘de Grote Piemel Quiz!’ Spannende vragen over het mannelijk geslachtsdeel komen voorbij en u geeft in teams antwoord. Maar welke dames (of heren) hebben hier de meeste kennis over? In maar liefst een half uur tijd komen we daar samen achter! En uiteraard hebben we voor het winnende team nog een leuk prijsje! Dit unieke vrijgezellenfeest Piemels versieren Heemskerk is uiteraard verder uit te breiden met andere activiteiten, lunch of aansluitend diner. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   12 personen

   Tijdsduur

   2.00 uur

   Prijs

   € 37,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 15 personen)

   € 36,00 p.p. excl BTW (Bij 16 tot 20 personen)

   € 34,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)

   Inclusief
   Ontvangst met glaasje bubbels
   Professionele begeleiding
   Gipsen piemel 1 p.p. (na afloop eigen exemplaar mee naar huis)
   Versiersels (verf, glitters en andere versiersels)
   De Grote Piemel Quiz + prijsje voor de winnaar 

   * Let op! Het kan zijn dat sommige horecalocaties een extra zaalhuur vragen voor het gebruik van de zaal.