0229-757080

Djémbe Workshop Heemskerk!

(0)

vanaf

27,50

p.p. excl. BTW

Djémbe Workshop Heemskerk!
 • Workshops Heemskerk

Omschrijving

Hoe goed is uw gevoel voor ritme? Kunt u klanken maken waarvan u het bestaan niet wist? En valt er met de verschillende djembés een combinatie te maken waardoor u een prachtige muzikale sound creëert? Daar komt u vanzelf achter tijdens deze workshop Djembe Heemskerk. Geniet samen van dit van oorsprong West-Afrikaans instrument, tijdens deze unieke workshop! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij een gezellige locatie in Heemskerk. Hier starten we met een drankje waarna we u meenemen naar de locatie waar we starten met deze workshop.

Workshop Djembe Heemskerk!

De Djembé is afkomstig uit West-Afrika. Vroeger werd het als communicatiemiddel tussen verschillende dorpen gebruikt. Het geluid is namelijk kilometers verderop nog te horen. Bereidt u dus goed voor op harde geluiden die zeker de aandacht zullen trekken. Onder begeleiding van echte djembé artiesten volgt u de workshop waarbij we starten met een stukje uitleg over de djembé. Hierna nemen we daadwerkelijk allemaal een djembé ter hand en beginnen we met een simpele slag. Zo bouwen we langzaam op waarbij we eindigen met een compleet samenspel van alle deelnemers. En hierbij is het niet alleen maar in hetzelfde ritme slaan, maar spelen de verschillende groepen tegelijkertijd door elkaar waarbij er een samenhangende sound te horen is die zeker tot in Amsterdam te horen is…

Na anderhalf uur is deze workshop Djembe Heemskerk ten einde en sluiten we af. Tussendoor houden we nog even een korte pauze waarna de workshop weer verder gaat. Uiteraard is het mogelijk deze workshop verder uit te breiden met een activiteit, een heerlijke lunch of smaakvol diner. Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   15 personen

   Tijdsduur

   1.30 uur

   Prijs

   € 35,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)

   € 33,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)

   € 31,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)

   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 27,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   Djembe workshop 1,5 uur
   Handgemaakte Djembe (in bruikleen)
   Muzikanten en instructeurs