0229-757080

De Allerskunner Teambuildingsactiviteit Heemskerk!

(0)

vanaf

27,50

p.p. excl. BTW

De Allerskunner Teambuildingsactiviteit Heemskerk!
 • Quizzen in Heemskerk

Omschrijving

Bent u een echte alleskunner? Of denkt u alles te kunnen? Tijdens deze show nemen we u en uw team mee in een middag of avond vol actie, denkwerk en het nodige lef! Een mix van vele opdrachten staat u te wachten waarbij er punten te verdienen zijn. Al snel komt u erachter dat u misschien wel veel kan, maar hoe zit dat met de rest van uw team? Of is het juist net andersom en leunt u op de schouders van uw teamgenoot? Welk team durft het verste te gaan en kan daadwerkelijk het meeste. Zij zijn de winnaar en mogen zich met recht de echte ‘Alleskunners’ noemen!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij een gezellige horeca locatie in het centrum van Heemskerk. Hier starten we met een drankje en worden de teams geformeerd waarna uw team zich klaar maakt om te strijden voor de alleskunner!

De Alleskunner Teambuildingsactiviteit Heemskerk!

Hoe handig bent u? Of welke kennis heeft u om iets snel op te lossen? En hoe sterk is uw communicatieve vaardigheid om samen te werken en tot een oplossing te komen? Tijdens deze middag of avond worden deze elementen vanzelf op de proef gesteld. In een ware wervelwind aan onderdelen vliegt u samen met uw team door de ruimte heen om op aanwijzing van onze quizmaster de uitdagingen aan te gaan. Op welke onderdelen gaan we strijden? 

 • Bouw een Toren & Laat je Horen: Bouw een toren maar laat hierbij uw creativiteit de vrije loop (op aanwijzing van uw teamgenoten)! 
 • Herken de Stem van de Bekende Nederlander: Test uw kennis van stemmen en raadt welke BN’er achter de microfoon staat! 
 • Raad de Artiest en Popsong: Identificeer de artiesten en hun hits terwijl deze muzikale klanken voorbij komen! 
 • Het Boutje en Moertje Spel: Een uitdagend bouwspel waarbij uw technische kennis naar voren komt (hopelijk)! 
 • Kraak de Kluis: Ontcijfer codes en open samen met uw team de kluis! 

De Alleskunner teambuildingsactiviteit Heemskerk spelen we in teamverband waarbij u samen tot de antwoorden komt, of van elkaar afhankelijk bent in het geven van het antwoord. Uiteraard zorgen we ervoor dat een ieder niet uit zijn/haar comfort zone wordt gehaald, en geniet iedereen hierdoor van een ontspannen middag of avond uit. Na afloop kijken we welk team het beste heeft gepresteerd. Zij winnen de “grote bokaal” en mogen zich natuurlijk ‘De Alleskunners’ noemen voor de rest van de avond. Uiteraard is De Alleskunner teambuildingsactiviteit Heemskerk verder uit te breiden met een lunch, diner of buffet (bij grotere groepen) waarbij we het programma in meerdere delen presenteren tussen de gangen door. Ook uitbreiding met een andere activiteit is zeker mogelijk. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   15 personen

   Tijdsduur

   2.30 uur

   Prijs

   € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)

   € 31,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)

   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)

   € 28,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 27,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   Professionele begeleiding (Quizmaster)
   Spelmaterialen De Alleskunner!
   Prijsje voor de winnaars!