0229-757080

Cabaret Diner Heemskerk!

(0)

vanaf

57,50

p.p. excl. BTW

Cabaret Diner Heemskerk!
 • Avondarrangementen Heemskerk

Omschrijving

Vanuit Amsterdam overgekomen naar Heemskerk! Deze fantastische stand-up Comedians treden met grote regelmaat op in het Comedy Café van Amsterdam. Tijdens deze humoristische avond geniet u naast het optreden van een heerlijk driegangen diner bij een restaurant in Heemskerk! 

Ontvangst

Op een gezellige locatie in Heemskerk worden u en uw gezelschap ontvangen. Neem plaats aan tafel en maak u klaar voor een spectaculaire show vol humor!

Cabaret Diner Heemskerk!

Geen geforceerde moeilijke verhalen of morele zedenpreken vandaag. Hij verrast, confronteert, grapt en zet u te kijk. Dit alles op professionele wijze alleen lijkt het alsof deze stand-up comedian alles zelf ter plekke bedenkt en voor het eerst vertelt. Een typische act als deze bestaat uit grappige anekdotes, humoristische grappen, one-liners en korte beschrijvende verhalen waarbij het einde toch een onverwachte wending heeft. Bulderend van het lachen kijkt u van achter de dinertafel naar een complete show!

De stand-up comedian show duurt ongeveer 30 minuten en vind plaats tussen het voorgerecht en hoofdgerecht. Het optreden is (tegen meerprijs) tevens uit te breiden naar een extra gedeelte tussen het hoofd- en nagerecht, of een op maat geschreven show specifiek op uw bedrijf of collega’s. De comedian is ervaren en gaat uiteraard niet te ver binnen het gezelschap aangezien het leuk moet blijven voor iedereen. Beleef een humoristische en interactief Cabaret Diner Heemskerk met lekker eten en een ferme lach. Neem plaats en geniet van een avond uit vol van humor!

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   30 personen

   Tijdsduur

   4.00 uur

   Prijs

   € 67,50 p.p. excl BTW (Bij 30 tot 40 personen)

   € 62,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 57,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Professionele Cabaretier
   Stand-up performance van 20 á 30 minuten
   Geluidsapparatuur
   Driegangen Diner