0229-757080

De Winter Pubquiz Heemskerk!

Tijdens deze quiz speelt u diverse rondes met vragen, opdrachten, muziek en geluidsfragmenten, waarbij de winter centraal staat en u antwoord geeft via echte stemkastjes op het grote scherm! 

Read more

Moordspel Heemskerk Moord Bij De Maffia!

Don Corleone wordt tijdens zijn eigen verjaardagsfeest dood terug gevonden op het toilet van zijn eigen ‘casa’. Eén van de aanwezigen moet de moordenaar zijn. Maar wie heeft deze gruwelijke moord gepleegd? 

Read more

CSI-Pad Moordspel Heemskerk!

Doorzie jij de roddels, leugens en intriges van de verdachten? Heb jij het zesde zintuig in het ontdekken of iemand liegt of bedriegt? Dan ben jij samen met jouw team in staat deze moord tijdens dit IPad teamuitje Heemskerk op te lossen!

Read more

IPad Challenge Heemskerk!

Uniek en vernieuwend in de uitjes-wereld! Dat is deze IPad Challenge Heemskerk! Gewapend met een echte IPad speelt u dit interactieve spel tegen uw collega’s. Weet uw team de opdrachten door het centrum van Schagen op de IPad uit te voeren? Of zorgen de andere teams ervoor dat u geen kant meer op kunt door de inzet van hun digitale bommen, virussen of andere online gadgets!

Read more

Solextour Heemskerk!

Altijd al eens op een ouderwetse solex willen rijden? Of gaat u juist terug naar uw jeugd tijdens deze solextour Heemskerk? Vandaag maakt u een prachtige tour van 3 uur door de omgeving van Heemskerk!

Read more